για &

Εστιατόριο & μπαρ

Το εστιατόριο του Alesahne Beach Hotel, που βρίσκεται δίπλα στην παραλία, θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην παραλία Καμάρι και προσφέρει στους θαμώνες τη μοναδική θέα της βαθυγάλανης αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας.

Εστιατόριο στο Καμάρι Σαντορίνης

Το παραλιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου Alesahne στην αμμώδη παραλία του Καμαρίου της Σαντορίνης είναι ένα κόσμημα ανάμεσα στα εστιατόρια της παραλίας στο Καμάρι. Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο σερβίρει νόστιμες λιχουδιές από τη Σαντορίνη καθώς και από όλη την Ελλάδα.


Μπορείτε να απολαύσετε τις διάσημες σπεσιαλιτέ της Ελλάδας και της Σαντορίνης, με θέα την μαγευτική παραλία του Καμαρίου. Το εστιατόριο Alesahne στο Καμάρι είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην παραλία που σερβίρουν ποιοτικές ελληνικές και μεσογειακές σπεσιαλιτέ στη Σαντορίνη

Παραθαλάσσιο εστιατόριο δίπλα στην παραλία Καμάρι

Η παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη έχει άριστη τουριστική υποδομή, με πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, bar, beach bar και club, που συνήθως είναι ανοιχτά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εστιατόριο του Alesahne Beach Hotel βρίσκεται πλάι στην πισίνα, έχει θέα στη Μαύρη παραλία και απολαμβάνει τη φυσικά σκιά των παραθαλάσσιων δέντρων.

Όταν καθίσετε στο εστιατόριο του Alesahne Beach Hotel στην παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη, θα νιώσετε αμέσως την ευεργετική και αναζωογονητική επίδραση της θαλασσινής αύρας. Αλλά, εκτός από την εκπληκτική του κουζίνα και τη φιλική εξυπηρέτηση, αυτό το εστιατόριο στο Καμάρι απολαμβάνει και την πλέον ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της κοσμοπολίτικης αυτής παραλίας στη Σαντορίνη.

ESPA