Κράτηση
για &

Εστιατόριο & μπαρ

Το εστιατόριο του Alesahne Beach Hotel, που βρίσκεται δίπλα στην παραλία, θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην παραλία Καμάρι και προσφέρει στους θαμώνες τη μοναδική θέα της βαθυγάλανης αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας.

Ειδυλλιακό εστιατόριο στο Καμάρι

Αυτό το ειδυλλιακό εστιατόριο στο Καμάρι εντυπωσιάζει με τις εκλεπτυσμένες εμπνεύσεις του από την τοπική, την Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα.

Με τα εκλεκτότερα υλικά, τις πιο ευφάνταστες παρουσιάσεις και μια πολύ καλή λίστα κρασιών, το άκρως καλοκαιρινό αυτό εστιατόριο δίπλα στην παραλία θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας στη Σαντορίνη.

Παραθαλάσσιο εστιατόριο δίπλα στην παραλία Καμάρι

Η παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη έχει άριστη τουριστική υποδομή, με πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, bar, beach bar και club, που συνήθως είναι ανοιχτά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εστιατόριο του Alesahne Beach Hotel βρίσκεται πλάι στην πισίνα, έχει θέα στη Μαύρη παραλία και απολαμβάνει τη φυσικά σκιά των παραθαλάσσιων δέντρων.

Όταν καθίσετε στο εστιατόριο του Alesahne Beach Hotel στην παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη, θα νιώσετε αμέσως την ευεργετική και αναζωογονητική επίδραση της θαλασσινής αύρας. Αλλά, εκτός από την εκπληκτική του κουζίνα και τη φιλική εξυπηρέτηση, αυτό το εστιατόριο στο Καμάρι απολαμβάνει και την πλέον ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της κοσμοπολίτικης αυτής παραλίας στη Σαντορίνη.