για &

Τοποθεσία

Το Καμάρι είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς και πολυσύχναστους οικισμούς της Σαντορίνης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τα μπαράκια και τα κλαμπ του σφύζουν από ζωή, ενώ η ηφαιστειογενής παραλία είναι από τις πιο όμορφες του νησιού.
Καμάρι - Σαντορίνη - Alesahne Beach Hotel

Καμάρι - Σαντορίνη

Η ηφαιστειακή παραλία με την μαύρη άμμο θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Είτε αναζητάτε έναν χαλαρό προορισμό διακοπών έιτε ένα ζωντανό καλοκαιρινό hotspot για τις διακοπές σας, το Kamari συνδυάζει ό, τι επιθυμείτε ... και άλλα πολλά. Έτσι, εάν δεν είστε σίγουροι για το πού να μείνετε στη Σαντορίνη, το Καμάρι είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Καμάρι Μαύρη παραλία
Σαντορίνη - Το νησί των Μύθων - Alesahne Beach Hotel

Σαντορίνη - Το νησί των Μύθων

Ανακαλύψτε τα μυστήρια του ρομαντισμού, στο διάσημο νησί της Σαντορίνης. Ίσως το πιο διάσημο νησί της Ελλάδας, η Σαντορίνη είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν διαφορετικό προορισμό. Η Σαντορίνη συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με μια γαλήνια και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ένας αληθινός θησαυρός σας περιμένει σε έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς, όπου μπορείτε να περάσετε ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας και ταυτόχρονα να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή του ελληνικού νησιού.

Αποστάσεις

Από το ξενοδοχείο Alesahne Beach στο Καμάρι θα έχετε πολύ εύκολη πρόσβαση σε πολλές παραλίες, παραθαλάσσια χωριά και στην ενδοχώρα, καθώς και στους πολλούς αρχαιολογικούς χώρους:

  • Διεθνές αεροδρόμιο (Μονόλιθος): 5 χλμ.
  • Λιμάνι (Αθηνιός): 10 χλμ.
  • Φηρά: 8 χλμ.
  • Παραλία Καμάρι: 0 μ.
  • Στάση λεωφορείου: 50 μ.
ESPA