Κράτηση
για &

Τοποθεσία

Το Καμάρι είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς και πολυσύχναστους οικισμούς της Σαντορίνης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τα μπαράκια και τα κλαμπ του σφύζουν από ζωή, ενώ η ηφαιστειογενής παραλία είναι από τις πιο όμορφες του νησιού.
Καμάρι - Σαντορίνη - Alesahne Beach Hotel

Καμάρι - Σαντορίνη

Είτε αναζητάτε χαλαρές καλοκαιρινές διακοπές είτε ένα νησί με έντονη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση, η Σαντορίνη και το Καμάρι αποτελούν για εσάς την ιδανική επιλογή.
Μαύρη παραλία Καμάρι
Σαντορίνη - Το νησί των Μύθων - Alesahne Beach Hotel

Σαντορίνη - Το νησί των Μύθων

Ανακαλύψτε το μυστηριώδες νησί της Σαντορίνης και ζήστε μια υπέροχη εμπειρία στα ηφαιστειογενή βράχια της Καλντέρας που βυθίζονται στα βαθυγάλανα νερά του Αιγαίου. Ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός της Ελλάδας, η Σαντορίνη αποτελεί την τέλεια επιλογή εκείνων που αναζητούν όχι μόνο την χαλάρωση και ηρεμία αλλά και την περιπέτεια. Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, το απέραντο γαλάζιο, το ανυπέρβλητο ηλιοβασίλεμα, η εκπληκτική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και η εκλεκτή τοπική κουζίνα συνθέτουν ένα μοναδικό κάδρο διακοπών. Ζήστε μαγικές στιγμές με το έτερον ήμισυ, την οικογένεια και τους φίλους σας στο Μαύρο Διαμάντι του Αιγαίου.

Αποστάσεις

Από το ξενοδοχείο Alesahne Beach στο Καμάρι θα έχετε πολύ εύκολη πρόσβαση σε πολλές παραλίες, χωριά παραθαλάσσια και στην ενδοχώρα, καθώς και αρχαιολογικούς χώρους:

  • Διεθνές αεροδρόμιο (Μονόλιθος): 5 χλμ.
  • Λιμάνι (Αθήνιος): 10 χλμ.
  • Φηρά: 8 χλμ.
  • Παραλία Καμάρι: 0 μ.
  • Στάση λεωφορείου: 50 μ.