Κράτηση
για &

Πισίνα & Παραλία

Η ηφαιστειογενής παραλία Καμάρι είναι μια από τις πλέον πολυσύχναστες, αλλά και εντυπωσιακές παραλίες της Σαντορίνης. Κοντά στην παραλία, οι επισκέπτες θα βρουν μαγαζιά, εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, bar και club, ενώ είναι και πλήρως οργανωμένη, παρέχοντας και τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.
Υπέροχη πισίνα με θέα στη θάλασσα - Alesahne Beach Hotel

Υπέροχη πισίνα με θέα στη θάλασσα

Το ξενοδοχείο Alesahne Beach είναι χτισμένο σχεδόν πάνω στην παραλία στο Καμάρι και διαθέτει εστιατόριο, pool bar, καφέ, αλλά και πισίνα με θέα στη θάλασσα. Γύρω από την πισίνα, που περιστοιχίζεται από φοίνικες και διάφορα άλλα δέντρα, υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν από εκεί να απολαύσουν το ποτό και τον καφέ τους, καθώς και ελαφριά σνακ από το bar.

Η πισίνα αυτή με τα κρυστάλλινα νερά και την εξαίσια θέα στη θάλασσα φαντάζει προκλητικά ελκυστική κάτω από τον καυτό κυκλαδίτικο ήλιο. Το ξενοδοχείο όμως αυτό στη Σαντορίνη διαθέτει και μια δεύτερη πισίνα, στο πίσω μέρος, αλλά εξίσου κοντά στην παραλία, αποκλειστικά για τους επισκέπτες των δωματίων Alesahne.

Η κοσμοπολίτικη παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη - Alesahne Beach Hotel

Η κοσμοπολίτικη παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη

Η δημοφιλής παραλία Καμάρι βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σαντορίνης και είναι μήκους 5 χιλιομέτρων. Η μαύρη άμμος και τα μελανόχρωμα βότσαλα της έδωσαν το όνομα Μαύρη Παραλία, ενώ την υπέροχη θέα της απολαμβάνει το ξενοδοχείο Alesahne Beach.

Διαμένοντας στο Alesahne Beach στο κοσμοπολίτικο Καμάρι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ειδικό τμήμα της παραλίας όπου το ξενοδοχείο διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν στους πελάτες του. Εναλλακτικά μπορούν να χαλαρώσουν στην κεντρική πισίνα με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα και τον καλαίσθητα διαρρυθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.

 - Alesahne Beach Hotel