για &

Πισίνα & Παραλία

Η ηφαιστειογενής παραλία Καμάρι είναι μια από τις πλέον πολυσύχναστες, αλλά και εντυπωσιακές παραλίες της Σαντορίνης. Κοντά στην παραλία, οι επισκέπτες θα βρουν μαγαζιά, εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, bar και club, ενώ είναι και πλήρως οργανωμένη, παρέχοντας και τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.
Υπέροχη πισίνα με θέα στη θάλασσα - Alesahne Beach Hotel

Υπέροχη πισίνα με θέα στη θάλασσα

Σε αυτό το όμορφο ξενοδοχείο στην αμμώδη παραλία του Καμαρίου της Σαντορίνης μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις και την ποιοτική εξυπηρέτηση που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Είτε στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου είτε στην δική του παραλία. Χαλαρώστε στην ιδιωτική παραλία, πιείτε το αγαπημένο σας κοκτέιλ και απολαύστε τις καλύτερες στιγμές  στο Ξενοδοχείο Αλισάχνη

Το ξενοδοχείο Alesahne στην αμμώδη παραλία του Καμαρίου Σαντορίνης διαθέτει επίσης δύο πισίνες και Μπαρ στο χώρο της πισίνας. Η κύρια πισίνα με θέα στη θάλασσα είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης με θέα στην μαύρη παραλία. Γίνετε μέρος του κοσμοπολίτικου πλήθους της παραλίας ενώ χαλαρώνετε στις άνετες ξαπλώστρες της πισίνας.

Η κοσμοπολίτικη παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη - Alesahne Beach Hotel

Η κοσμοπολίτικη παραλία Καμάρι στη Σαντορίνη

Η δημοφιλής παραλία Καμάρι βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σαντορίνης και είναι μήκους 5 χιλιομέτρων. Η μαύρη άμμος και τα μελανόχρωμα βότσαλα της έδωσαν το όνομα Μαύρη Παραλία, ενώ την υπέροχη θέα της απολαμβάνει το ξενοδοχείο Alesahne Beach.

Διαμένοντας στο Alesahne Beach στο κοσμοπολίτικο Καμάρι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ειδικό τμήμα της παραλίας όπου το ξενοδοχείο διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν στους πελάτες του. Εναλλακτικά μπορούν να χαλαρώσουν στην κεντρική πισίνα με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα και τον καλαίσθητα διαρρυθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.

ESPA